MPB

MPB

Anotace: :-)

Minulost je starou paní,
vzpomíná a zapomíná,
má často špatné spaní,
vzpomínkami se dojímá.

Přítomnost je šarmantním pánem,
mužem, který starosti za hlavu háže,
přemýšlí v konkrétním čase,
všem k radosti i smutku káže.

Budoucnost je malé děťátko,
neví nic a neví co bude,
všem však jednou ukáže, že i tak to půjde.

Náš život je jeden střípek mnoha životů,
celku, který má své místo v našem čase...
Autor Tomáš Přidal, 10.04.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí