Proč??

Proč??

Anotace: Moje další básnička... Napsaná včera odpoledne.... Hodně velká rychlovka - prostě vyjadřuje moje myšlenky... Doufám, že se bude líbit a budete ji hodnotit a přidávat komentáře... Díky!

Proč je potřeba více dříví,
když se léto ke konci chýlí?

Proč má zlo nad dobrem moc,
když nastává temná noc?

Proč slyšíme svůj vnitřní hlas,
který ozývá se zas a zas?

Proč k vyjadřování používáme ústa,
když výmluvná jsou i gesta?

Proč lidé v Boha věří
a láskou k němu hoří?

Proč nás splín nutí do prázdna hledět
a jen tak nečinně sedět?

Proč je skutečnost tak pravdivá,
kvůli čemu se nám iluze ztratila?

Proč osoby v zajetí,
touží po milovaném objetí?
Autor Rhiannon, 10.04.2007
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: G_Msh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí