Úsměv

Úsměv

Anotace: to je přesně ideál......

Radost,užívat si život.
Potom toužím já.
Vyhnout se stínům všech temnot.
A hned krásnou cestou jít dál.
Sen člověka každého.
Ale mě se plní.
Pro všechny jen povídáni o snu vzdáleného.
Někdy nese s sebou jen strní.
Však když sílu mám.
Ze sebe jí hned dám.
I když život stát by mě to mělo.
Usmívat by se mi stále chtělo.
Za úsměv bych život vážně dala.
Jen aby tam malá panenka neplakala.
Blázen se má bavit s bláznem.
Já jich spoustu znám.
S kamene na kámen skáčem.
Prosím,nezvěte nás k vám.
Žijeme jen svůj svět.
Ve kterém blázni žijí.
A ty jsi jen ten jeden zvěd.
Co zkazit chce jim jejich bytí.
Jestli ne,tak usměj se teď prosím.
Dokaž sám sobě,že nelžeš si.
Tvou duši ihned spasím.
A na stejnou vlnu s námi,lehneš si.
Vlna která vezme tě až k světu světa.
Neboj,projížďka to bude krásná.
Příčina ti nezůstane skryta.
Jak říkám,bude to tvé duše spása.
Po dlouhé době usměješ se třeba.
Přeci se nebudeš tvářit,jako starý chleba.
To neslušelo by ti přece.
Teď blázni plují na stejné řece.
Vezu se s nimi taky.
A nad hlavou mám barevné mraky.
Ty mraky prý šedé vidíš?
Jak to,že nevidíš tu krásu taky.
Jestli nezačneš žít,spakuj si své saky paky.
Ty mraky jsou jako velká duha.
No tak máš už volat hurá!
Pořád nic neslyším.
Asi nic ještě nekřičíš.
Tvůj problém jedinou větou vyřeším.
A ty nadšením hned nadskočíš.
Žij jen podle svého uvážení o žití.
Je to krásné odkrytí.
Autor PoeziGirl, 10.04.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tedy, tato báseň mě maximálně nadchla =o)

18.08.2007 04:12:00 | Wyrda

tak tahle se mi líbí snad ze všech nejvíc!!!!!je fakt husta!!! :-)

26.07.2007 10:44:00 | najrob7410

Usmívam se, jsem také blázen...Děkuji Ti za komentář!BYV

11.04.2007 20:08:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí