pásy

pásy

Anotace: Někdy by stačilo se prostě připoutat:(

Připoutej se

Ne,nemám rád pás.

Nehádej se,budeš se poutat zas a zas.

Nebudu.

Tak fajn,chceš to nechat osudu?

Ano,přesně tak.

Letíš jako pták!!

Ale mě to pomalu nebaví.

Ach jo,to už se nespraví.Pozor zleva na ten náklaďák.

Neboj se pořád,řídím spoustu let.

Já vím,ale může to být hned.

Nech mě bejt už taky jednou mámo.Soustředím se na řízení.

(máma vypadá na zhroucení)-ale může to přijít samo.

Dej pokoj.Sakra co dělá ta kráva

Zabrzdi to!Pozor zprava!

Nejde to!
...
Táto!!Táto proboha,mluv,je to snadné!

Miluju tě...(ruka zvadne)

(pláče)Proč jsi mě neposlechl?

(muž v uniformě si povzdechl)Paní už je zima.Odvezu vás domů.

Napalte to do nejbližšího stromu.

Neblázněte.A vezměte si pás.

(po zádech jí přejel mráz)

Děkuju,hned to bu-bude.(zadrhne se)

Bude to dobré,nebojte se.

Jednou snad...víte,neměl pásy rád.Jenom se jim smál

Škoda,mohl tu být dál...(ticho.Hovor dál nepokračoval)
Autor mosquito, 10.04.2007
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvoje básničky aspoň mají nějakej ten smysl a děj. Tuhle by měli vystavit na dálnicím, aby lidi nejezdili jak hovada...máš nádherné básně. Je vidět, že to umíš!

11.06.2007 19:51:00 | Azachiel de Grim

Je to moc krásné, nedokážu to víc okomentovat.

24.04.2007 08:32:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí