Zpívám ti

Zpívám ti

Anotace: Pár tónů a pár pomlček, je lepší mlčet a nebo nemlčet?

..........
hrábnul zpěvák do strun
na nás se snesla sprška hvězd,
uniknout ztraceným dnům
a křičet ostošest
křičet až do ochraptění
to, co stejně možné není
pár vteřin ukradnem osudu
bez nich nemůžeme dál jít
možná obdiv, možná ostudu
takto prostě dokážeme žít.
Srdce na dlani, dávám Ti
a žhoucí objetí
bohužel zas jen v této písni
ve snu a v myšlenkách
schovám ti...
Autor Verena, 10.04.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemělo, je to správně :-))

10.04.2007 22:19:00 | Verena

Je to celkem dobrá báseň. Asi tam mělo být "žhnoucí". :-)

10.04.2007 20:27:00 | Pilous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí