K devětadvacetinám

K devětadvacetinám

Anotace: ...přání...

Píšu Ti zprávu
Že v dálce se na časy blýská
Všichni jsou v právu
A ubývá těch jimž se stýská
Netrpí hlady
Už na světě nejchudší děcko
Je Teď a Tady
A v dobré se obrací všecko

Šíří se zvěsti
Že nikdo už nepozná slzy
Láska a Štěstí
Všem zavládne a prý už brzy
Nebudou léky
Neb uzdraví se ti kdož choří
Přetrvá věky
Ten cit který v srdci nám hoří

Píšu Ti psaní
A možná se maličko mýlím
Kynu Ti dlaní
A jednu věc říci i pílím
Že když se to všechno nestane
V nejbližší době
Příteli Urbane
Přeju to rozhodně Tobě
Autor Petrik78, 11.04.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí