Komu se dá věřit? :(

Komu se dá věřit? :(

Anotace: vite komu mate verit? kdo je opravdovy pritel? co se to s lidma za ta staleti stalo? :( prestavaj me bavit lidi... lidi jsou odpad cloveka si vaz...

Vize muže nad propastí
škarohlíd s tváří anděla
oči naplněny vztekem, sevřené pěsti
v beznaději duše omšelá

stojí tam a má ten dojem
že štěstí je jen zašlý pojem
mráz přejíždí mu v morku kostí
s oporou v podobě vlny zlosti
se slovo jeho nese
mohutně jak proudy řek
hlas- zbylý pozůstatek zašlé slávy
pluje na konečnou výpravu lesem
věští konec éry lidí
teď začíná se nový věk

vichr pohrává si s trsy trávy
faleš s pomstou snoubí se, každý šidí
srdce šidí
a vlna lží se line
strhává vše, slitování nemá
klameš sám sebe:" třeba nás mine"
vše láme se a dělí dvěma

odměna za ztrátu úcty a hodnot
dar, který nelze vrátit zpět
dar každému z nás, pro námahu a pot
jež je trestem za prohnilý svět
Autor eTy, 11.04.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí