Kolaudace

Kolaudace

Anotace: Inspirováno MCR...lidmi, co skládají vlastní hudbu s vlastními texty.

Tóny splní každičký sen
a slova vše potvrdí.
Uvnitř stejní blázni,
co zkoulaudují smrt,
co vyřknou skryté city,
co dají všanc vlastní bolest,
čekající na pochopení duše.
Autor K.lara, 11.04.2007
Přečteno 667x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí