Cítím se jiný

Cítím se jiný

Anotace: ...by KA...

Jsem tak sám, ruku mi dej
Do mích očí se podívej
Chvíli na mě se usmívej
Já nemohu, nemohu

Už jdeš pryč? Chci jít s tebou
Jsi tu stále, však ne se mnou
Vidíš je? Hvězdy nad sebou
Já nemohu, nemohu

Ty můj svět nemůžeš znát
Však máš chuť si se mnou hrát
A polibek na mé rty dát
Já nemohu, nemohu

Proč se tak cítím, jiný?
Vždyť jsme stejní
Tak proč se tak strašně cítím, jiný?
Vždyť jsme stejní
Tak řekni mi proč se tak cítím?
Autor Kain de Amedha, 12.04.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí