Uvozovky nahoře uvozovky dole

Uvozovky nahoře uvozovky dole

Anotace: (život in verbis)

Matka je vod Rakous táta Polák
nikdo to hold neměl lehký
a drby to je mocný voběživo
dneska vám nikdo Remárka nepřečte
pěkně vod plic to vám
Žanett
garantuju

ale jste tu vy skoro bych chtěl aby napořád
jste tu jak magický čislo jste tu a to mi stačí
a tančíte jak víla a to vaše jméno!!Bát
bych se měl sakra o svoje perspektivy radši
ale jste tu sama bez iluzí o dokonalým světě
jste tu smím držet vaši ruku jak jen dovolí mravy
když kolíbáte slova mezi prsty než odvede tě
autobus bůhvíkam rozpráší tvou krásu mezi davy
a mně zas zbude opravit na zítra a taky tvé zamávání
třeba tam pojedeš jednou kvůli mně
abys odjela za hodinu zpátky odjedeš má paní
ne neměl bych vám tykat nikdy bych neměl vyslovit
to vaše začarovaný jméno ne nesmím
nemohu
a přece je mi krásně když se dotýkám hřbetu vaší ručky
nemohu
a počítám znova se všemi proti co se vejdou do příručky
osamělého muže

Nikdo to hold neměl lehký Žanett nikdo
ani já a vy ne
nikdo a z toho vám dým nikdy
nevyplyne
jen průser to už znám
vo tom já něco náhodou vim
to vám garantuju
Žanett setsakramentsky Žanett
Žanett
Autor Jasmin de Paris, 12.04.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevim,ale čtu si jí tu často.Asi moje oblíbená nebo tak něco;-)

20.07.2007 00:14:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí