Naposled

Naposled

Anotace: sama nevim :(

Pláž mozaika oblázků
a já tu stojím pod nebem
Osude,položím Ti otázku
tak neuhýbej pohledem

Měsíc temný,srdce bije
a já po lásce mám hlad
prý co tě posílí,to tě nezabije
já tu slzy roním,a Tobě chce se smát

Slunce v zenitu poslední písen´ pěje
a rozkvetlá růže naposledy voní
to vše naposled,svět je bez naděje
tajná přání roznesena na kopytech koní

Nádherné šaty,prázdný sál
Princezna tu stojí sama,a stojí tu dlouho
duše skřehlá neumírej,a žij dál
a Ty,nech mě spát má touho

Spanilá princezna,krásný šat
i černobílá řadí se do barev
srdce i mysl setne kat
zbyde duše,zbyde krev
Autor Michelll, 13.04.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí