Nezapomínejte

Nezapomínejte

Anotace: Příliš se nevydařila, ale posuďte sami prosím, budu vděčna za všechny názory... :)

Postav si schody z mramoru
tak pevné, ať unesou tvou hrdost
a běž, běž přímo nahoru
Neohlížej se
jen se občas navrať zpět
na začátek, kdy mramor lesknul se
a zářil tak jako tvé sny

Ach, moci jít, tak málo smět…!

Nám to však ke štěstí nestačí
(Bohužel.)
Nebuďme slepí…!

Jděte a mějte oči otevřené
kráčejte po majestátu mramoru
ale pozor dejte
ať nezapomenete vůni maminčina polštáře
domácích buchet
a zázvoru

(Nebuďte směšní, nezapomínejte na domov!)

Jděte vpřed
a nezapomínejte dýchat
Autor Marketka3x3, 13.04.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík moc za komenty!_ komentáře příliš psát neumím, ale tobě chci neco napsat, tgže: máš vytříbenej jazyk, veliký myšlenky a snad i velikou budoucnost:)

14.04.2007 15:02:00 | china white

Hezká výzva. Děkuju za připomenutí.

13.04.2007 22:55:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí