Pro Míšu

Pro Míšu

Anotace: ..Jedna krásná milá slečna mi nasměrovala život směrem k světu, který by se dal popsat jako Radost..snad to dokážu..člověk potřebuje jen podpořit..

Myšlenky černé jak noc
trápí všechny
trápí moc.

Však myšlenky jsou
jako brýle -
- s pohledem hýbou.

Přijď, pojď si hrát
jaká jsi, nesnáším tě,
přijď MÁM TĚ RÁD!!

Labuť je černá?
nebo bílá?
Jen myšlenka barvu zná!

Svět se sece změnit nedá
ale pohled ano,ale jen
Když se světlo hledá.

Když se nejde smát nesmějte se
ale neměňte pohled na svět.
Je to potom jako v lese..
člověk zchladne jako led.
Autor Tvůj kamarád Kodein, 13.04.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí