Po ulicích

Po ulicích

Anotace: Smutná vize...

Systém se zhroutil
Včera ráno
Stáhli vlajky
Na půl žerdi

Všechno je jinak
Dneska večer
Prapory vlají
Zase oblohou

A lidí chodí
Po ulicích
Hledají po Zemi
Včerejší den
Ženu se davem
Po ulicích
Koukám se na ně
A dívím se jen

Zítra večer
Jak včera ráno
Prapory dole
Je vystaráno

Po ulicích
Válí se masky
Slouply se lidem z tváří

Zapomněli totiž
Na modravý nebe
Našli by tam každej
Odraz sama sebe

Po ulicích
Už nikdo nechodí
Sedí se v parku v listí
A mraky táhnou oblohou

Po ulicích
Kde kostky marodí
A hrozně je to bolí
Že po nich lidi už nedupou
Autor journeyman, 14.04.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se mi z těch textů, co jsem dosud četla, líbí nejvíc. marodící kostky, sloupané masky... působí dekadentně, zároveň realisticky. je to chytře napsané. já si ráda hraju s nepravidelným rytmem a rýmem, což ale u písňových textů není možné. tady mi to sedí. pěkné. vážně.

17.04.2007 17:51:00 | grygaruv atelier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí