zítra ráno ve tři...

zítra ráno ve tři...

Anotace: bože to už je to rok:((((( ne to není možný:((

Zítra ráno ve tři...
neusnu,jsem až moc v šoku
zítra ráno ve tři...
budu přemýšlet o celém roku
zítra ráno ve tři...
budu vědět,že už je to dávno,co jsi odešel,
zítra ráno ve tři...
čas tak rychle utekl...a i můj asi nadešel.
Zítra ráno ve tři...
vím,že už jsi nás opustil navěky,
zítra ráno ve tři...
to bude rok,co cítila jsem naposled tvé doteky.
Zítra ráno ve tři...
bojím se toho co přijde,
zítra ráno ve tři...
proč tu nejsi s náma,ale jinde:(((
prosííím vrať se:((
Autor mosquito, 14.04.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by stačilo poprosit aby se ti člověk, kterého jsi milovala vrátil.Je to krásná báseň.

24.04.2007 09:01:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí