Kde jsme?

Kde jsme?

Anotace: jsem ze sebe vypsala veskery vztek, ktery me zasahnul po jedne udalosti...

Tak kde to žijeme?
Navzájem se neznáme
Nic o sobě nevíme
Tak proč se soudíme?
Jak můžete soudit někoho
o kom nic nevíte?
Koho neznáte?
Nevíte co jsme zažili
co jsme vlastně za lidi
ale soudit umíte a můžete?
Co to je?
Kde berete tu odvahu
a druhého soudíte
když ho vůbec neznáte?
Sprostý jste až to pěkný není
Nevíte o sobě zhola nic
a stejně toho druhého pomlouváte
předem odsuzujete
a nesnášíte
Co to je za Svět?
Tady mám žít?
Teď můžu jen oči těžce zavřít
a napořád odejít
V tomhle už dál nechci být!
Autor Ishtar, 14.04.2007
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: jesus of darkness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každej to někdy cítíme:/
chjo...
(máš tam překlep)

25.04.2007 16:25:00 | Ariana (Lori)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí