OTOK OTROKŮ

OTOK OTROKŮ

Anotace: ZBÝVÁ MI UŽ JEN DVĚSTĚDVACET Z

Mé boky měří stočtyři centimetrů,
jsem bokatý muž a mám čelatou ženu,
uhnívám v buřt a šlehačkovou pěnu.
Mé kroky jsou malé plné potu,
ksicht se potí i podpaží,
čekám na nádraží,
smrdím.
Jedu se bavit na swingersparty,
miluji ženy a ony nemilují mě,
to mi nevadí rád je jen mrdám,
funim,prdim jim při šedesátdevítce do ksichtu.
Konec těm bezcenným rýmům, jsem snad nějaký prokletý básník, hovno.
Jezdím zpocený v tramvajích a očumuji dekolty, sahám si na něj mám ho ztopořenýho, v hlavě mi až cestou domů běží časové myšlenky jediného básníka, šuku a kurev .Kundy smradlavý v mých představách krouží na stropě,jako hnidy ve vlasech se lepí jejich roztok,který vylučují, honím si ho pod dekou očuchávám sýry za ráfkem, voní mi lehce po olomouckých syrečcích , chci nějakou pannu aby mi ho kouřila v té nejlepší uzrálosti. Jezdím tramvají a pohrdám lidmi, myslím si,že jsem nejchytřejší a nejskvělejší muž, mohu dát ženám to co jiný ne, jsem intelektuál nabytý nápady,sežeru celé prase na posezení, nikdo mi nesahá po kotníky, vy čuromrdi, pojďte mi vykousat kaštany z prdele, seru na vás píši do laciných stránek na netu, mé básně jsou skvělé, nikdo nikdo ale vůbec nikdo je nemůže ohodnotit, nikdo totiž není tak geniální jako já, proto píši jen na net do litery, nechci aby mi viděl nějaký sráč do hlavy nechci si do ní nasrat, mám v ní jediný poklad a to mé myšlenky, rotující skvělé nápady, mé spirálky slizu a chcanek.Pojď má ženo uzři metrákového Ježíše Krista a naser mi do huby prosím, zkouším , brečím, klečím, ponižuji se, jdu vytírat podlahu, vytřu si prdel a hubu, chci, já chci otročit ženě a choutkám, otročím sobě a otáčím ryby na pánvi, protáčím panenky bulvy i koule. Polib mi bradavku, kamazmrde.
Autor Lipschowski, 15.04.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fujtajbl

29.06.2007 21:46:00 | Zma

já sem to přečetla a tak mam pocit,že mam něco říct..já nevim..trochu vidim bukowsiho...a prostě využitou možnost svobodnýho projevu..a trochu:)

21.04.2007 22:11:00 | veronika

tohle sem snad ani nepatří... :-(

15.04.2007 06:07:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí