Namísto hroznů tvého hněvu...

Namísto hroznů tvého hněvu...

Anotace: Miláčku! Život je tak krátký, a já dostat tě chci zas zpátky...

Namísto hroznů tvého hněvu
chci úsměv odpuštění znát!
Namísto Xantipy chci Evu,
kterou bych mohl zas mít rád...

Lásko, chci v náruči tě svírat,
šeptat vášnivá slůvka lásky,
do očí tvých se dlouze dívat,
zlíbat tvé rtíky, čelo, vlásky...

Zjistit, kolik polibků měříš
od hlavy k patě, kolem pasu,
zda ještě v lásku moji věříš
v tom bouřném oceánu času.

Jazýčkem svým tvých ňader dvorce
obkroužit něžně bych si přál,
mušličku tvou bych zlíbal horce
a sladký nektar z ní bych sál!

Jemně bych laskal tělo tvoje,
každému kousku hold svůj vzdal.
Smíš 3x hádat, lásko moje,
co nakonec bych udělal!...

Autor Kozoroh 1, 15.04.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný

19.08.2007 13:12:00 | Aluna

Naopak,Judi!Ten truhlík jsem já!

26.05.2007 09:44:00 | Kozoroh 1

...ať to bylo co bylo - dotyčná musí být pěkný truhlík!!! :-))

17.04.2007 17:32:00 | Judita

moc hezká, všechny jsou hezké. Cos udělal, že ta jíž jsou určeny je nečte?

16.04.2007 07:47:00 | atiz

Jsme rozvedeni...:-(

23.12.2016 01:16:01 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí