Život

Život

Anotace: ...

co je to život?
jaký je život
co mi dá život
co mi vezme život
proč žiju
na všechny tyto otázky
si odpovídám
na nebe se dívám
sám se sebou si povídám
dávám
volný průchod slzám
jedním slovem
jedním činem
jedním výstřelem
dal bych najevo co cítím
jak to vidím
co si myslím
o čem sním
jsem takový
za kroky které číním
se stydím
omlouvám se vám
za to co dělám
moc se vám omlouvám
i když tuším
že tohle nestačí
tělo mě dotlačí
do míst kde jsem stál
tebe líbal
a plakal
pořád to vidím
tam půjdu
vezmu zbraň
jeden náboj bude stačit
stačí jen k hlavě přiložit
a prstem na spoušť zatlačit
a je konec
já to udělám
co nejdříve
ať u mám pokoj
ať už máte pokoj
od člověka co jde se mnou
od člověka co jde tmou
co jde stejnou
stejnou cestou jako já
je to jen duše má
co našeptává
Autor Mirusek, 15.04.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí