list

list

Anotace: ..........

jsem spadlý list
loučím se s tebou
už nemám sílu
jen v prachu cesty ti šeptám

děkuji
za všechno co se ve mě ozvalo
za naději
za lásku
za radost
za tvůj úsměv,který mi nepatřil
za to že žiješ

závidím ti
jak já ti závidím
že beze mne můžeš žít
ráno na mě nemyslíš
nebojíš se o mě
nesleduješ mne

jsem list v posledním pádu
jsem list který zavál vítr daleko z tvého dosahu
jsem list který se rozpadl v prach ve kterém ted šlapeš

jsem šťastná alespoň,tak jsem s tebou
jen pouhým lístkem
Autor Lodě, 15.04.2007
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, tak tyhle pocity taky znam :-)

03.05.2007 19:41:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí