Řekli že lhali mi

Řekli že lhali mi

Anotace: Jen tak mimochodem...

Řekli že lhali mi
když jsem se ptala
Já jen se smála
a poslední bitva zatím vzplála

Ach kolikrát jsem si jenom přála
by tato chvíle nikdy nenastala
a oni nelhali mi

Však oni mi lhali
tiše se smáli
a já to nevěděla

Proč?
Autor pax.deora, 15.04.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někteří lidi jsou svině a jejich jednání nedokážeš pochopit, protože důvod nemá.

20.04.2007 22:21:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí