rozsviťte zrcadla

rozsviťte zrcadla

Anotace: jsem tak šťasný, protože dnes jsem našel své přátele,jsou v mé hlavě... našel jsem boha... tak nějak to napsal Kurt Cobain

V opilém tranzistoru
řve hudba z mojí hlavy
hit "No future feeling".
Dnes mne opravdu baví
rozdávat letáky,
vypouštět do prostoru
v černých rukavicích bez prstů
a hledět na mraky.

Zima a plné náměstí,
kde já prodávám bony
pouze vlastnímu stínu.
Zas končí poločas
i štěstí v neštěstí,
víc už z výloh nepokynu,
dnes jsem se dozvěděla,
že zázraky jsou v nás.
Autor grygaruv atelier, 16.04.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dám si tě do oblíbených...
;o)

18.04.2007 21:36:00 | recht

...hergot, to je povedený! ...že jsem si Tě dřív nevšimnul...
P.S. Jesus don´t want me for a sunbeam... ,-)

18.04.2007 18:27:00 | callowsick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí