jen pár slov..

jen pár slov..

Proč je mi smutno, proč jsem tak sama.
A proč každým dnem třeští mě hlava.
Ležím a usínám a předstírám slast,
je to jak na srdce hřejivá mast.
Lžu si sobě sama,
na krku visí mi kus lana.
Cítím se volná jak pták,
ale přesto utrápená citem,
to je vždycky tak.
Proč neumím jít správným směrem,
proč své city nemohu vyjádřit zpěvem
Jen občas složím pár řádek,
když v srdci prázdno,
a v hlavě nepořádek.
Autor zajicek.vjamce, 17.04.2007
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí