kdyby..

kdyby..

Anotace: pár slov..

Většinu času,když v ruce mam svůj osud.
Přemýšlím a vzpomínám,
jako teď doposud.
Řekni slovo, malý slovíčko:
Ty má rozkošná holčičko!
Pořád se na mě jen směješ,
proč svým srdíčkem mé srdíčko hřeješ.
Občas jsi na mě i zlý,
mě to ale mrzí..
A teď z očí tečou slzy.
Autor zajicek.vjamce, 17.04.2007
Přečteno 192x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí