Makový čas

Makový čas

Anotace: tiše a úpěnlivě/ prosím o prodlení

Jsme tu sami
/tiše zhrouceni/
pojídáme mák.

Zrnko za zrnkem.

Konec roztáhl svá neúprosná křídla
/chvějivé kožnaté blány/
rytmicky mele mlýnek.

Zrnko za zrnkem.

Ten pocit beznaděje
/lámavost studu/
po stopách písku, před oltáře bludů.

Zrnko za zrnkem.

Chci říci to, co už dávno vím
/a hodiny, ty se přesýpají/
Poslouchej. Šeptám stromovím

"Zrnko za zrnkem"

Zrnko za zrnkem
/na hodinách času/
tiše zhrouceni -
.
.
.
Dojedli jsme mák.
Autor Franti, 17.04.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to. Jen ten mák mě tam trochu mate.

17.04.2007 21:15:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí