Za branou do pekel

Za branou do pekel

Anotace: Tý dadá

Vstupte dál, hola hej!
Vyřvává klaun bez oka a pokřivenou páteří…
No bájo!
Deformované děti s dvěma hlavami,
místo nohou kolečka,
jezdí kolem dokola a prodávají párky.
Jen tak dál. Sotva jsem vlezl a už je mi na blití.
Devatenáct let.
Cikánka-kartářka vykládá jen viselce.
Za tři pade. Dobrý.
Každej aspoň ví, co ho čeká.
A s chlápkem, co žere žárovky,
chodím večer na pivo.
No, a nad tím vším
visí Bůh na hrazdě (hlavou dolů)
a zavírá třetí oko.
Autor Judak, 17.04.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drž ode mě chlápka, se kterým chodíš na pivo, dál. nechci být snězená, pochop.
je to super, vzpomněla sem si na kabinet doktora caligariho. má to skvělou náladu. a konec - cha!

27.10.2008 02:16:00 | žároffka

divny..

22.04.2007 12:56:00 | Jen tvůj anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí