Hledač

Hledač

Anotace: Najde?Chybu sám v sobě?

Hledač

Tak dlouho jsi toužil se tam dostat
Na dno té bezedné krabičky s nápisem bohatství
Najít to,po čem toužíš
V té černočerné tmě jsi viděl
Všechno a zároveň nic
Ale přesto jsi věděl,že to musíš mít
Se šátkem přes oči
Pátral jsi,hledal
Neviděl jsi nikoho,nic
Moc jsi chtěl být tím,kdo bude první
Najednou jsi to našel
Pevně jsi stiskl dlaň
A místo třpytivého cosi
Držel jsi obyčejnou pouťovou cetku
Byla bez hodnoty

Přes všechnu tu hrabivost jsi nezjistil,
Že tím šátkem přes oči bylo tvé sobectví
Autor shaakti, 17.04.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážné téma, líp bych to neuměla. Díky za vzkazík.

18.04.2007 17:47:00 | Liv

Jen se ptám, tak jestli mám být za blbce, tak už jsem si zvykla: shaakti jako mír?

18.04.2007 07:31:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí