Tulák

Tulák

Anotace: Podzim končí je tu zima jdi si hledat lepší klima táhni jinam běž už pryč chováš se...

Podzim končí je tu zima
jdi si hledat lepší klima
táhni jinam běž už pryč
chováš se jak zatoulanej míč
sklop ty svoje smutný očka
černý je máš jako kočka
tak už sakra vypadni
třeba někam zapadni
Autor lostris, 18.04.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí