Smrt v mechu

Smrt v mechu

Anotace: Teče slza po tváři v lese lítaj komáři ona bolest nevnímá v mechu pomalinku umírá...

Teče slza po tváři
v lese lítaj komáři
ona bolest nevnímá
v mechu pomalinku umírá
jed do žíly zajíždí
poslední vzpomínky hlavou projíždí
a to všechno kvůli němu
bez něj prý to nemá cenu
když už slunce za lesem zapadá
tělo do věčného spánku uvadá
Autor lostris, 18.04.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dětinská říkanka stejně jako Tulák.
Kašli na rýmy, věnuj se myšlence.
Máš-li duši černým suknem zakrytou,
obrať se ke mně - jsem Prozac, posel
dobrých nálad.

18.04.2007 19:55:00 | honore de prozac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí