Luxusní stav

Luxusní stav

Anotace: Zachovejme si trochu důstojnosti..

Chtěl bych být mrakem,
pozorovat ptáky,
co lítaj pode mnou.
A smát se
s ostatními mraky.

Pak bych se vypařil,
spadl bych na zem,
vsáknul se do listů.
Řekni mi,
jsem to ale blázen.

No tak mi zpívej! Zpívej,
že jsi jako já.
Jenom mi zpívej! Zpívej,
ať v tom nejsem sám.

........................

Pak jsem se probudil
z běsného stavu.
Už nikdy nehulím!
Už nikdy
nechci vidět trávu..
Autor mozec, 18.04.2007
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé... co se týče provedení i tématu:))

04.05.2007 11:18:00 | Ariana (Lori)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí