Nevyřešené věci

Nevyřešené věci

Anotace: Je to vlastně jen pro ty, co četli Richarda Crhu a jeho Nevyřešené věci...

Kráčím si spadlým listím po lese.
Bezbarvý chameleón najde se.
Sedí si na cestě a nevnímá¨,
že ho vidím.
Už usíná.
A tak slídím a on mě objímá.

Jsem jenom malá prázdná skořápka.
Pan Crha je má směšná oprátka.
Mám věci, na které já nestačím.
Uvidím řádky
a jsem hned jinačí
a nechci zpátky..

Stahuje se mi hrdlo k výkřiku.
Nechci si číst nějakou lyriku.
Chci číst jen vaše slova nemilá.
A pak vás opustím,
jsem vaše Zdařilá...

Vždyť moje slova nikdo nechápe.
A les mi zpívá snad už popáté,
že měla bych už ksakru odejít.
Tak mizím...
Autor mozec, 19.04.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí