Tvoje výčitky

Tvoje výčitky

Anotace: první láska, léto, první zkušenosti s alkoholem . . . . kdo tohle nezažil

Vždycky si mě nesnášel
keci o mě roznášel
přišlo léto slunce pálí
výčitky ted lítaj v dáli
asi už mi rozumíš
čekám až se omluvíš
proč si mi to udělal
proč si mě tam vůbec bral
krásné chvíle jsme spolu prožili
poté co alkohol požili
druhý den pak nic nevíš
čekám až se omluvíš
tobě je to,ale jedno
a já zase vidím temno
je škola a ty vymýšlíš
jak mě zase ponížíš
Autor lostris, 19.04.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí