Smět se ptát

Smět se ptát

Anotace: ...prostinké otázky, prostinkého básníka...by KA

Může být introvert citlivý ?
Může být láska vzdálená ?
Může být sníh pálivý ?
Může být smrt nádherná ?

Mohou být slzy ve větru ?
Může být zlo milované ?
Může být cit bez dechu ?
Jsou sny tvé rozpárané?

Jsou místa jako v pohádce ?
Kde na lože tvé ulehnu
Mohou být dny bez konce ?
Může světlo zapřít tmu ?

Mohou být vášně prchavé
Když srdce v hrudi naříká ?
Mohou být rty mlhavé
Když duše někam utíká
Autor Kain de Amedha, 19.04.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekne, v zivote je toho od vseho asi kousek , neceho vice , jineho mene.

20.04.2007 00:33:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí