Množení buvolího knedli

Množení buvolího knedli

Anotace: část prvně podružná

Nedívej se tam Aničko
Je kvadrát od zlomeního proplácán až běda
Nožka sem nožka tam
Nadmuté žirafě kde konec jest

Probůh Zdenin kocní hlásek
Konipásek jelen
Smradu jak z důchodova hadru Krušojcéna
No ale makat zaň

Debilova nepopsatelná hrůzvěřilostňa
Tak vyjé vyjé
Venouškovi tepláčky nějak nehýbou
Pálit pálit jeřáb neni páč
Autor Mrášnivor, 20.04.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm

30.08.2007 17:03:00 | pšouk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí