Jen moje (prokletí)

Jen moje (prokletí)

Anotace: ...

Och,

Jak sloužím své oběti

V novém století

Jsem s ní v objetí

Odtrhnutá od kletí...

Změnil se měsíc

Jsem náhle sama

Támhle stojí

Má stará potrhlá dáma

Černý šat

A dlouhý stín

Spáchala čísi čin?

Vypadá tak smutně

Neúprosně neústupně

Ale stále stále

Stále....

Smutně....

A v ruce rudá růže jest.
Autor KreestynaK, 20.04.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky pěkná jen ten och mě rozesmál,,, :)

20.04.2007 15:24:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí