V blázinci mezi4zdmi a ještě dál

V blázinci mezi4zdmi a ještě dál

Anotace: Blázinec-nic neobvyklého:)

Toužím

A tak spolykám

Všechnu tu závrať

Bílých stěn

Co v srdci mám

Kudy nelze cestou ven

A když prohrávám

Rozpálím myšlenky

Zastíním klid

Naběhnu pozpátku

Tak jak chci žít

Otevřu oči vyslídím

Světlo Přírody

Rozbiju mříže

A sklo

Obejdu své vlastní

Bezelstné národy

Vylezu z polystyrenu

Vyskočím ven

Pryč

Dál

A ještě pryč

Však

Myšlenkama jen...
Autor KreestynaK, 20.04.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý nápad,líbí se mi...

20.04.2007 15:23:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí