illudo

illudo

Anotace: automatické psaní... bez jakékoliv úpravy

Chci být syntézou - a skrze sebe sama ujenotit svět!
a nebo naopak?
...
Vždyť co ti dává záminku k tomy, aby jsi se snažil proměňovat své iluze.
Nech ILUZI ať promění tebe!
a proč tedy ne?
Sám sobě zdrojem smyslu nebo žádáš vně o poskytnutí rozměru.
Nikdy nevíš kde se opřít...
...
Mám intervence tvé iluze...
Jako každý kdo se ocitl na špatném místě,
a přesto neměl pocit, že je to jeho vinou
Samo zrození nazval zločinem...
Všem těm kdo myslí... Existenciála!
Autor GM, 20.04.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí