Návrat

Návrat

Anotace: Miluj málo miluj dlouho

Padá hvězda něco si přej
mou fotku si u srdce hřej
splní se Ti všechna přání
a já budu zase k mání
k sobě se zas vrátíme
dlouhou chvíli zkrátíme
náš rozchod byla velká blbost
zapomněn na svojí hrdost
a tak jsme na všechno zase dva
živpot je jen krátká hra
a Ty musíš vědet jak máš hrát
život totiž umí brát
brát všechny starosti a radosti,ale vracet jenom smutný slzy a bolesti
krásnou budoucnost nám namaluj
ale na ty slova stále pamatuj
Autor lostris, 20.04.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí