Pohádková

Pohádková

Anotace: o lásce, která neskončila bílými šaty a přesto pro Vás navždycky zůstane jednou z těch důležitějších....

Povídals, abych šla ze vrátek
Předstíral, že půjde to nazpátek
Nezlob se, mě pohádky neberou
Zrovna teď předstírám dospělou
/občas si přečtu včelku máju/

Až jednou uslyším flašinet
Ach jo, to bude ještě let
Možná ti budu i vyprávět
Že v pohádkách to bývá happy end
/jestli mě ještě uslyšíš… kdyžtak ti koupím naslouchátko/

No jo no, když tebe to nikdy nebaví, poslouchat
Vždyckys byl favorit, ne diplomat
Že dýcháš, neměl by sis namlouvat
Už dávno projel jsi stanicí depo
/ a zapomněli ti vyměnit pneumatiky/

Byla to docela „čupr jízda“
Taks tomu říkal potmě
Když ti život mezi prsty hvízdá
Neumíš brzdit na ledový plotně
/a já vždycky mizerně řídila/

Možná jsme mohli nabrat benzín
No jo, šetřit se musí, ale proč?
Proč vyvracel jsi značky nevím
Kam koukáš! Beton! Dělej! TOČ
/Taky řídíš mizerně/
Autor sanerina, 20.04.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí