Řekli že lhali mi 2

Řekli že lhali mi 2

Anotace: Je možné, že se tohle nebude líbit a taky, že si někdo bude myslet, že se v některých verších nebo motivech opakuju - pro ty mám vzkaz: Je mi to jedno

Řekli že lhali mi
když myslela jsem že nic se už nestane
že bezpečí jako když bouře ustane…
Ale ten pocit co potom nastane
Jako když střep v srdci zůstane…
Jen sny teď zůstaly mi…

Všichni lhali mi
Jen falešné city pocit bezpečí pod palbou dali mi
Však naději vzali mi
Když mi do zad dýku vrazili

A mě…

Zabili
Autor pax.deora, 20.04.2007
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí