POLUCE

POLUCE

Anotace: jednou to holt přijde... kdo neví, co je poluce, nechť použije slovník

Po velkém mokru byl klid
Zazvonil budík a kohout volal
co hrdlo ráčilo
Až zbělely ranní plameny skal

To z malého chlapečka muž se stal
Pomalu muž se stal

Zvony bily na poplach
Pohroma žádná
Ať nemá strach

Bude se divit, skočí mu hlas
ve skrýši pod duchnou
Zkušenost zrádná že přijde zas
až oči mu opuchnou

To z malého chlapečka muž se stal
Pomalu muž se stal
Už se stal
Autor journeyman, 21.04.2007
Přečteno 634x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní...

11.05.2007 14:00:00 | galadriela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí