ČAS

ČAS

Anotace: ..... jooo, kdyby tak šel zastavit čas! Ale jen tehdy, kdy to CHCEME! :-)))

Sluníčko už kouká z mraků,
veselý den čeká nás.
Ať už máme konec práce!
S milovaným uvidíme se zas.

U kávičky probereme
život hezky pospolu.
To my zase dovedeme!
Oprostit se od starostí a bolu.

Jeden problém však zůstává.
Stále přetrvává v nás!
To, že se nám nedostává
umění zastavit čas.

Vzájemně strávená hodina,
uteče jako vteřina.
Jak vymyslet ať nás čas netlačí???
Na odpověď síly celého lidstva nestačí!
Autor Dalimila, 06.04.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí