Přeji si...

Přeji si...

Anotace: Přeji si... zvykám...

Přeji si sladké slzy
a vítr, co nikdy mi nerozcuchá vlasy
Přeji si činy, které nebudou komentovat ti druzí
Přeji si vzpomínat jen na ty hezké časy

Přeji si slunce co zebe
a noc, co nebude předbíhat tmu
Přeji si snést ti i to modré z nebe
Přeji si nikdy se neprobudit z tohoto snu

Přeji si říkat NE a myslet tím ANO
a hlasy, co nikdo neuslyší
Přeju si vážit všeho, co je mi dáno
Přeji si být pro tebe tou nejcennější

Přeji si být sluncem v tvém zamračeném dnu
Přeji si být budíkem v tvém nekonečném snu
Přeji si být řidičem na cestě tvého života
Přeji si být bojovníkem proti slovu samota
Přeji si být rozluštěna, protože jsem hádanka
Přeji si být hostem, kterému přišla pozvánka

Na cestu životem
Zas a znova
Dokola
Zvykám si
Autor katttka.k, 21.04.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu pěkná:-) vyjadřuje to, co sama právě prožívám

21.04.2007 21:23:00 | Taya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí