Obchodník s životem..

Obchodník s životem..

Anotace: Prodám.. Koupím.. Nabízím.. Vyměním.. Ber nebo neber - cena je jen jedna..

Vezmi si klíč
Odemkni dveře
Možná mi ještě podej ruku -
vždyť me znáš, víš jak se bojím duchů ..

Veškerá havěť
Duchové a tma
Nemám to ráda -
vždyť mě znáš, vždy si namlátím záda..

Neumím bojovat
Ač argumentů vlastním dost
Možná že by se to dalo vážit na kila -
vždyť mě znáš, já jiná nikdy nebyla..

Ušiju si sen
Z bílé tkaniny
Juta nebo hedvábí -
vždyť mě znáš, tohle problémem zavání..

Lží miliony
Pravda jen jedna
Hledaní jehly v kupce sena -
vždyť mě znáš, já jsem jen jedna..

Vezmi mě za ruku
Proveď mě bojištěm
Vysvětli pravidla -
vždyť mě znáš, patřím do skupiny
" Neodolatelná zlobidla "

Slíbit ti ale nemůžu nic
A možná že i podvádět budu
Ale tak..
Vždyt mě znáš
Já jsem já
A nikdo jiný
A víš co
Ne
Vážně nejsem bez viny

Se vztyčenou hlavou
Kráčím dál

Tady to znám
Tady někdo někdy už stál

Aha... obchodník s životem
Autor katttka.k, 22.04.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, neodolatelné zlobidlo! Čte se to dobře.

22.04.2007 11:20:00 | Liv

Zajímavá forma, báseň se mi líbí...až na ten konec. takže dávám 80, ale i to znamená "výborné":)

22.04.2007 11:10:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí