Bezmoc

Bezmoc

Anotace: zase jako vždycky nevim co to je za výplod...nemá to hlavu ani patu ale budete si muset zvyknout:)

Pár minut zbývá do půlnoci
Co vám budu říkat o bezmoci?
Jako slepý by chtěl vidět slunce
Jako hluchý by chtěl slyšet slova lásky
Jako ryba co se chce utopit v řece
Jak bych moc chtěla hladit tvé vlásky
Jaká bezmoc tě přepadne
Když růže tvého života uvadne
Když měsíc vyjde do temné noci
Když smutné myšlenky tě mají v moci
Když svého anděla vidíš u oltáře klečet
Když vidíš svého přítele brečet
Bezmoc jen tak neporazíš
Ocelové dveře pěstí nerozrazíš
Jen život tě naučí jak se vším žít
Proč za lásku se člověk má bít
Půlnoc přišla tak rychle
Co jiného než říct konec mi zbyde…
Autor meggie.004, 22.04.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí