Číslo

Číslo

Anotace: basen bez rymu...:) poskladana z cisel...:)

Jeden....život
Dva......rozcestníky(narození, smrt)
Tři......dary člověka(láska, štěstí, zdraví)
Čtyři....končetiny(né každý je může mít)
Pět......smyslů(nenech si je vzít)
Šest.....roků(stáváš se žákem)
Sedm.....životů(pouze kočky)
osm......lehne si a je z ní nekonečno
devět....let zákl. přiučení
deset....desatero přikázání
Autor Woski, 22.04.2007
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A originální...

30.06.2007 14:24:00 | Bíša

výstižný

22.04.2007 11:52:00 | Gabika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí