Chci Tě zpátky

Chci Tě zpátky

Anotace: prostě mi tě přebrala a já o tom napsala

Byl si můj a já Tvoje
byl si láska jenom moje
pak si mě přestal mít rád
nechtěl si být ani kamarád
z mýho života si zmizel pryč
a zahodil náš klíč
klíč náší lásky
a já si ted kladu otázky
proč si mě jen opustil
velký chyby ses dopustil
když Tě občas potkávám
nejsi sám
pojd ke mě svou ruku
Ti dám
Ty o to nestojíš
láskou k jiné se teď opíjíš
vrať se ke mě začnem znovu
budem pořád jenom spolu
Ty ale nevnímáš
jinou už objímáš . . . . .
Autor lostris, 22.04.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hodně smutné...Ta představa mě zamrazila...Přeji hodně štěstí a síly...

22.04.2007 14:13:00 | Swetylko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí