Vzpomínka na Tebe

Vzpomínka na Tebe

Anotace: moje úplně první básnička,tehdy mi bylo 14 let.....

Sedím a slzy polykám
mám pocit,že se jimi zalykám
vždycky si chtěl hodně dětí
sny se smetou jako smetí
už se nikdy nechci smát
proč tu nejsi smál ses rád
v dlani svírám zlatej prstýnek
plnej těch krásnejch vzpomínek
vzpomínek když jsi tu ještě byl
kéž by ses mi nikdy nezabil
vlak se rozjel Ty si zamával
polibky vzdušné rozdával
těd je večer a já jdu spát
o lásce k Tobě necham si zdát
jsi mrtvý,ale já se nechci vzdát......
miluju Tě a budu dál
Autor lostris, 22.04.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí