Bílý začátek

Bílý začátek

Anotace: ......

Na začátku bylo bílo
Jasné a čisté bílo
Až z toho bolely oči
A ústa zamrzaly

Přes to bílo
Stopami hlubokými
Jsi mi vyšlapal úzkou cestičku
Ke svým dveřím

Za nimi bylo teplo
Barevné a něžné teplo
Oči se pomalu začaly smát
Ústa rychle hýbat

Na konci bylo duhově
Na konci byl začátek
Autor Písnička, 06.04.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí