Na jaře se nedá spát

Na jaře se nedá spát

Anotace: Příspěvek k jarnímu zpívání.

Nad mýma očima
Táhnou pryč zimní mraky
Podběly se vkrádají po špičkách
Stydlivě mě hladí jižní vítr
Hladí a hřeje
Celé noci šeptá tráva
A listy na stromech
Nedočkavě pobrukují
Píseň o vůni
Už před světlem
Na sebe pokřikují ptáci
Historky ze svých cest
Převaluji se z boku na bok
A mačkám polštář
Do spaní mi lezou
Nemravné sny
Ne
Na jaře se opravdu nedá spát
Autor Písnička, 06.04.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí